Facebook SZÉP Kártya Elfogadóhelyek

Mit kínálunk?

Kezdőoldal

Kiemelt ajánlatainkból

 

Mit kap tőlünk, ha szállást keres?

 

Egyre kevesebbeknek adatik meg a lehetőség, hogy elutazzanak üdülni. Ha ön is rég volt már kirándulni vagy wellnessezni a családjával, mert kénytelenek ezen is spórolni, biztosan örült neki, amikor kiderült, hogy munkáltatójától ezentúl béren kívüli juttatásként SZÉP Kártyát kap majd. A kártyára utalható éves keret 450 ezer forint; ebből a szálláshely-szolgáltatási alszámláé 225 ezer. Tehát ezt az összeget költhetik belföldi üdülésre. Mivel a SZÉP Kártyára utalt kerettel nem lehet spórolni, hiszen a következő év végén a fel nem használt összegek elvesznek, „kénytelen” azt pihenésre elkölteni: így szinte olyan, mintha csak ingyen üdülne.

 

Találja meg az ideális szálláshelyet!

 

Érthető, ha azt szeretné, hogy minden tökéletesen alakuljon, így mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja a legjobb szálláshelyet. Azonban nagyon sok időbe telik átböngészni az összes szálloda, apartman vagy panzió holnapját. Ráadásul nem is biztos, hogy abban a hotelben, amelynek a szolgáltatásai megfelelőek lennének családja számára, fizethet SZÉP Kártyája keretével. Rengeteg időt és energiát megspórolhatna, ha valaki „előszűrné” önnek a szálláshelyeket legalább abból a szempontból, hogy azok kártya-elfogadóhelyek-e vagy sem.

 

Több száz kártya-elfogadóhely közt böngészhet

 

Mi pontosan ezt tesszük. Oldalunkon kizárólag olyan belföldi szálláshelyek ajánlatait találja, amelyek garantáltan elfogadják a SZÉP Kártyát. Önnek nincs más dolga, mint megadni az igényeit, és aszerint szűkíteni a találatokat. Így pillanatok alatt megtalálhatja az ideális vendégházat vagy nyaralót. Weblapunkon több száz szálláshely ajánlata szerepel. Az egyes szállodák aloldalán láthatja az adott hely legfontosabb adatait, elérhetőségeit, megközelítési lehetőségeit, szolgáltatásaik leírását, akcióikat és áraikat. Képeket is talál a hotelekről, így könnyen megállapíthatja, hogy azok stílusa elnyeri-e a tetszését.

 

Időt és energiát spórolhat

 

Ha megtalálta az ideális szálláshelyet, oldalunkon azonnal le is foglalhatja a szobát, nem kell másik weblapot megnyitnia, ezzel szintén időt spórolhat. Tegye egyszerűvé és gyorssá a szálláskeresést, töltse ki űrlapunkat, és keresse meg a megfelelő hotelt az üdüléshez! Adja meg, hova szeretne utazni, milyen típusú szálláshelyet (szálloda, apartman, vendégház, fogadó, panzió, kemping stb.) keres, milyen félpanziót vagy teljes ellátást szeretne-e, milyen szolgáltatásokra van szüksége, valamint, hogy milyen árkategória érdekli. A Keresés gombra kattintva több tucat ajánlatot kap. Ne kutasson napokig eredménytelenül az ideális lehetőség után, inkább nézzen körül nálunk most, és foglalja le szállását pár perc alatt!

 

Mit kap tőlünk, ha szállást kínál?

 

Egyre erősödik a verseny a belföldi szálláslehetőséget kínáló szállodák között, hiszen az üdülők száma a válság kezdete óta nagy mértékben lecsökkent. Az emberek takarékoskodni kényszerülnek, és érthető, ha inkább a szórakozáson és pihenésen spórolnak, mint a létfontosságú kiadásokon, mint például az élelmiszeren vagy a rezsin. Így a szálláshelyeknek egyre nehezebb magukhoz csalogatniuk azon keveseket, akik mégis megengedhetnek maguknak egy kis kikapcsolódást. Ha szolgáltatásaiért SZÉP Kártyával is lehet fizetni, jobb helyzetben van, hiszen a kártyatulajdonosok utazási kedve nagyobb, ugyanis rendelkeznek egy „kötelezően” elköltendő kerettel.

 

Valóban hatékony hirdetési lehetőség kell

 

Azonban ahhoz, hogy leendő vendégei megtalálják, fel kell kutatnia a legideálisabb hirdetési lehetőségeket. Ez rengeteg időbe és energiába kerülhet, hiszen több módszert is ki kell próbálnia, mire megtalálja a megfelelőt. Sok pénzt kell áldoznia az egyes lehetőségekre, elemezni az eredményeket, majd továbblépni, ha az adott csatorna nem hozta be a kívánt számú vendéget és mennyiségű bevételt. A lényeg az, hogy ott hirdessen, ahol leendő vendégei megtalálják. Ha a SZÉP kártyásokra szeretne összpontosítani, tudnia kell, hogy őket lehet, hogy máshol találja meg, mint a készpénzes ügyfeleket.

 

A SZÉP kártyások nálunk keresnek

 

Mivel sok szálláshely nem fogadja el a SZÉP Kártyát, érthető, ha az üdülési lehetőséget keresők nem szeretnék átnézni az összes honlapját, hogy aztán azzal kelljen szembesülniük, hogy az adott hely valójában nem is jelent alternatívát számukra. Így sokkal szívesebben böngésznek egy olyan weboldalon, ahol nemcsak néhány, hanem akár több száz ajánlatot is találnak. Oldalunkon összegyűjtöttük a kártyaelfogadó szálláshelyeket, amelyek közt az üdülést tervezők egyszerűen kereshetnek. Ha szeretné, ha az ön szállodáját is számba vennék a döntésnél, regisztráljon adatbázisunkba! Oldalunkon kap egy saját aloldalt, ahol bemutatjuk szálláshelyét, megjelenítjük legfontosabb adatait, elérhetőségeit, információkat adunk szolgáltatásairól és árairól, illetve képeket is mellékelünk. Ráadásul a leendő vendég közvetlenül tőlünk is lefoglalhatja a szobát, így kisebb az esélye annak, hogy a folyamat közben a nehézkes ügyintézés miatt meggondolja magát. Ha szeretne minél több vendégre szert tenni, töltse ki most az alábbi űrlapot, és regisztráljon oldalunkon!