Facebook SZÉP Kártya Elfogadóhelyek

Regisztráció

Kezdőoldal
Csomag adatok
Kérem válasszon megjelenési és fizetési módot!
Regisztrációs adatok
Számlázási adatok
Postázási adatok
Abban az esetben töltse ki, ha eltér a számlázási címtől.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Miért regisztráljon nálunk?

 

Nincs éves díj, és jutalékot sem kérünk, honlapunk használata díjmentes!

 

Kíváncsi rá, milyen előnyökben részesül, ha regisztrálja oldalunkon SZÉP Kártyát elfogadó szálláshelyét? Mielőtt tovább keresne más hirdetési lehetőségek után, érdemes elolvasnia az alábbiakat.

A PihenőKártyaSzállás.hu oldalon való regisztráció előnyei

·         A SZÉP kártyások itt keresnek

A SZÉP Kártya tulajdonosok, amikor szállást keresnek egy belföldi üdülőhelyen, sokkal szívesebben böngésznek egy olyan weboldalon, ahol nemcsak egyetlen hotel ajánlatait találják meg, hanem akár több százét; hiszen ezzel rengeteg időt és energiát spórolhatnak. Másrészt pedig, azzal sem szeretnek utólag szembesülni, hogy a kiválasztott szálloda vagy apartman nem fogadja el a SZÉP Kártyát; nálunk pedig biztosak lehetnek benne, hogy az oldalunkon megjelentetett szálláshely mindegyike garantáltan kártya-elfogadóhely.

·         A kártyatulajdonosok nagyobb eséllyel foglalnak

Hatékony hirdetésekkel sikeresen honlapjára csalogathatja az érdeklődőket, akik talán még hírlevelére is feliratkoznak. Az viszont már korántsem biztos, hogy ezek a látogatók végül foglalnak és utaznak is. Sokaknak jelenleg nincs pénze nincs pénze üdülni, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézegetik szívesen a szálláshelyek ajánlatait, vagy szép képeket elegáns hotelszobákról, medencékről és strandokról, hiszen álmodozni mindenki szeret. A SZÉP Kártya keretének felhasználása viszont „kötelező”, hiszen különben az összeg elveszne. Így akik nálunk keresnek, valóban azért teszik, mert el szeretnék költeni szálláshely-szolgáltatási alszámlájuk keretét.

·         A SZÉP kártyások szívesebben költenek

Manapság egyre kevesebbet utaznak az emberek, hiszen takarékoskodni kényszerülnek. Azok viszont, akik munkáltatójuktól béren kívüli juttatásként SZÉP Kártyát kapnak, rendelkeznek egy „kötelezően” elköltendő kerettel. Így azt akkor is felhasználják, ha egyébként nem költenének utazásra, hiszen nem akarják, hogy az összeg elvesszen. A SZÉP Kártyával lelkiismeret-furdalás nélkül költenek üdülésre, hiszen a keretet másra félretenni úgysem tudnák. Ha tehát szálláshelyén elfogadja fizetőeszközül a kártyát, jellemzően nagyobb utazási kedvvel rendelkező leendő vendégek találják meg.

·         Valóban hatékony hirdetési lehetőség

Az utóbbi néhány évben a szálláshelyek közötti verseny erősen megnövekedett. Így ma már nem elég, ha egy szálloda kifogástalan szolgáltatást nyújt; ezzel önagában még nem tudja magához csalogatni a vendégeket. Az is nagyon fontos kérdés, hol és hogyan hirdetnek. Hiába feltűnő és szórakoztató egy reklám, ha az nem jut el a potenciális ügyfeleikhez. A megfelelő hirdetési lehetőséget megtalálni nagyon sok időbe, energiába és persze pénzbe kerül. Ha az ön szálláshelyén SZÉP Kártyával is lehet fizetni, érdemes egy olyan felületen hirdetnie szolgáltatását, ahol a SZÉP kártyások biztosan megtalálják.

·         A leendő vendégek nálunk is foglalhatnak

Minél hosszabb és bonyolultabb a vásárlás vagy egy szolgáltatásigénylés folyamata, minél több adatot kell megadni, és minél több helyre kell kattintgatni közben, a leendő ügyfél annál nagyobb eséllyel gondolja meg magát, mielőtt a végére érne. Hiszen közben eszébe jut, hogy erre most nincs ideje; inkább későbbre halasztja – valójában viszont nem tér vissza az adott webhelyre. Ez persze nem törvényszerű, de sokszor előfordul. Nálunk viszont a látogató nemcsak böngészhet a szálláshelyek ajánlatai között, hanem még akár magát a foglalást is elintézheti, át sem kel kattintania az ön oldalára. Ezzel időt spórol, a folyamat leegyszerűsítésével pedig kisebb eséllyel gondolja meg magát közben.

·         Egyszerűen szerezhet új ügyfeleket

Az adatbázisunkba történő regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe, de segítségével rengeteg új vendéget szerezhet. Oldalunkon bemutatjuk szálláshelyét: megjelenítjük a legfontosabb adatokat, a szálloda címét, megközelítési lehetőségeit és elérhetőségeit. Felsoroljuk szolgáltatásait és árait, illetve vendégcsalogató képeket is feltöltünk. Innentől kezdve ön helyett dolgozunk: önnek csak új ügyfelei kiszolgálásával kell törődnie.

 

Mindkét honlapunk használata díjmentes:

1, www.pihenokartyaszallas.hu

2, www.szallasbazis.hu                

 

Ha szeretne sok új vendéget szerezni a válság ellenére is, regisztrálja szálláshelyét most weboldalunkon!