Facebook SZÉP Kártya Elfogadóhelyek

Szállások

Kezdőoldal

Visegrad Apartman - Visegrád

A Visegrád Apartman a - Dunakanyar gyöngyszemének is nevezett - történelmi jelentőségű Visegrád kisvárosban várja vendégeit központhoz közeli nyugodt helyen. A szálláshely kiváló ár/érték arányú árain, kínálja jól felszerelt 4és 6 fős (melyekben 2,3 és 5 fős elhelyezés is lehetséges) apartmanjait, melyekben várja a kikapcsolódni, pihenni, üdülni vágyó párokat, családokat, b...

Apartman

3316,-

Ft / fő / éj-től Részletek

Komfort vendégház Visegrád - Visegrád

Komfort Vendégház Visegrád kedvező árakon, jól felszerelt 2-4 fős (melyekben 3 és 5 fős elhelyezés is lehetséges) apartmanjaiban várja kikapcsolódni, pihenni, üdülni vágyó párokat, családokat, barátokat egész évben. Tölthet nálunk már akár egy-két éjszakát is, esküvői, vagy egyéb rendezvényi vendégként főszezonon kívüli időszakban.

Apartman

3725,-

Ft / fő / éj-től Részletek

Devi apartman - Hajdúszoboszló

Az apartman közvetlenül a fürdő bejáratánál helyezkedik el (gyógyfürdő bejárat, Aqua Palace felőli bejárat).

Apartman

4000,-

Ft / fő / éj-től Részletek

Alpokalja Vendégház Sopron - Sopron

Az Alpokalja Vendégház Sopron - Sopron városának csendes, nyugodt környezetében a történelmi belvárostól gyalogosan 20 percre,(2km) a kórháztól 5 percre (500m) található.

Apartman

2800,-

Ft / fő / éj-től Részletek

Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad

Igényes család és bababarát szállás, páratlan árakkal és igazi vendégszeretettel Szilvásváradon az Akácvirág Vendégházban! Vendégházunkban 4 igényesen berendezett klimatizált szoba, 3 kádas fűrdõszoba, konyha, ebédlő található. A kertben játszótér, autójának zárt-fedett parkoló. Egyidejűleg 10 fõt tudunk elhelyezni.

Vendégház

3600,-

Ft / fő / éj-től Részletek

Apartman Brigitte Bükfürdő - Bük

Igényes 30-70m2-es apartmanok Bük város üdülő övezetében, korrekt áron.

Apartman

3700,-

Ft / fő / éj-től Részletek

Cselling II. vendégház - Révfülöp

Vidéki életet kedvelők figyelem ! Ajánljuk azoknak az érdeklődőknek akik szeretik a vidéki élet múltba néző hangulatát, a kemencés vacsorákat és borkóstolókat egy nagy túra után, a madárcsicsergős reggeleket , vagy csak egyszerűen egy 100 éves nádfedeles házban keresnek szállást a Balaton-Felvidék kapujában. " Nem oda érkeztem ahova indultam, hanem oda ahova el kelle...

Vendégház

,-

Ft / fő / éj-től Részletek

Cselling I. vendégház - Révfülöp

Az eredetileg vincellérházként működő épület a Tarnai kúriához tartozott, a ház még az 1880-as évek végén épülhetett, erről tanúskodnak a monogramos téglák. Az idő és a kusza tulajdonviszonyok nyomot hagytak az épületen. Ma, látva a felújított házat, senki nem gondolná, hogy szinte romjaiból épült újjá.

Vendégház

2500,-

Ft / fő / éj-től Részletek